Een gazon 365 dagen mooi te laten stralen, is nog een behoorlijke opgave. Ligt jouw tuin in de schaduw of heb je last van veel regen of zon? Voor je het weet is jouw mooie gazon verdort of verwelkt. Niet voor niets dat steeds meer mensen de keuze maken voor kunstgras. Op deze manier heb je geen omkijken meer naar jouw gazon, maar geniet je altijd van een fris groen grastapijt. Wij hebben alle voordelen van kunstgras op een rijtje gezet.

Voordelen van Kunstgras en gemakkelijk zelf te leggen

Een van de grootste voordelen van kunstgras is dat het zeer eenvoudig is om aan te leggen. Het is een kwestie van de grond egaliseren en trillen en weldra kun je het kunstgras uitleggen. Je hoeft hier niemand voor in te huren en het klusje is zo geklaard. Op deze manier kun je in een middag een heel grastapijt leggen. Je hoeft maar een keer het kunstgras te plaatsen en vervolgens hoef je er niets meer aan te doen. Iedereen kan kunstgras aanleggen. Het is een eenvoudige klus waar je lang plezier van hebt.

Onderhoudsvrij

Waar het bijhouden van het gazon vaak zorgt voor veel onderhoud, is dat bij kunstgras niet het geval. Je hoeft nooit het gras te maaien en hoeft geen rekening te houden met het weer. Wil je bijvoorbeeld een trampoline plaatsen op het grasdek? Dan kan dat met kunstgras zeer eenvoudig zonder last te krijgen van gele plekken. Kunstgras is compleet onderhoudsvrij en je geniet standaard van een prachtig gazon, 365 dagen per jaar.

Kleuren gras

Veel mensen zijn bang dat kunstgras een nep uitstraling geeft aan de tuin. De neppe groene kleur zou snel opvallen tussen de andere planten. Toch is dat niets om bang voor te zijn. Kunstgras is verkrijgbaar is alle soorten, kleuren en maten. Kies voor een perfecte kleurtoon dat past bij jouw tuin. Tegenwoordig is kunstgras haast niet meer van het echt te onderscheiden. Waarom zou je dan nog kiezen voor gewoon gras? Kies voor een natuurlijke kleur kunstgras in onze webshop.

Iedere dag plezier

Met kunstgras geniet je iedere dag van het jaar van een mooie tuin. Waar voorheen jouw tuin in de herfst en winter wat kaal en kil kon aanvoelen, hoeft dat met kunstgras niet meer. Op deze manier geniet je zelfs tijdens de koude maanden van een prachtig groen gazon. Het is een lust voor het oog en zo blijft jouw tuin iedere dag een frisse uitstraling houden. Wanneer je niet over groene vingers beschikt, maar ook niet houd van een tegeltuin, is kunstgras de beste optie. Zo houd je jouw tuin groen en hoef je hier verder niets voor te doen.

Wist u dat u ook water bespaard omdat u met kunstgras niet meer hoeft te sproeien?

Wil je ook genieten van de voordelen van kunstgras? Waar wacht je dan nog op? Bij onze webshop geniet je van een ruime keuze aan kunstgras. Van alle soorten, kleuren en maten. Zo vind je altijd het perfecte kunstgras voor jouw tuin. Geniet van onze service en bestel eenvoudig kunstgras online. Genieten van een onderhoudsarme tuin? Dan begint met de aanleg van een gazon met kunstgras.