HQ Kunstgras van Hamat

De exclusieve kunstgras collectie van Hamat is ontwikkeld voor recreatieve doeleinden en is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten. Het kunstgras is geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Hamat biedt 6 verschillende hoogwaardige kwaliteiten, allemaal gemaakt in Nederland, verkrijgbaar in verschillende diktes en hoogtes. Kunstgras Hamat staat voor goede kwaliteit in onze collectie.

Steeds meer mensen kiezen voor kunstgras in de tuin, op het balkon of op het terras. Dat is niet zo verwonderlijk want kunstgras heeft namelijk heel veel voordelen. Met kunstgras behoort het gras maaien en de randjes knippen tot de verleden tijd, net zoals de sproeier gewoon in de schuur kan blijven staan. Ook bemesten, onkruid verwijderen of verticuteren hoeft niet meer en zeker met de betere kunstgrassoorten zoals het Hamat kunstgras Hamat gekleurd kunstgras heeft het gras ook nog eens een lange levensduur terwijl het onderhoud minimaal is.

Hamat kunstgras voor recreatieve doeleinden

Met Hamat kunstgras hoeft men niet op te letten of er te veel zon of te veel schaduw is, het gazon blijft gewoon het hele jaar door mooi groen. Zelfs het zwembadje van de kinderen kan een aantal weken op dezelfde plek blijven staan, zonder dat er lelijke plekken achterblijven. De Hamat kunstgrascollectie is ontwikkeld voor recreatieve doeleinden en is geschikt voor diverse toepassingen. Er zijn verschillende hoogtes en diktes leverbaar, maar allemaal van een even goede kwaliteit. Het product komt van Nederlandse bodem.

Een fabrikant met passie voor zijn product

Doordat Hamat zijn eigen productiefaciliteiten heeft, kunnen zij het hele productieproces overzien en controleren. Hierdoor kunnen zij ook flexibel inspelen op de wensen en trends voor de eindgebruiker. Zij hebben een schitterende kunstgras collectie samengesteld die bestaat uit de volgende zes typen kunstgras en die duidelijk de passie van Hamat laat zien.

Een uitstekende kwaliteit

Met alle typen kunstgras van Hamat kiest men voor een milieuvriendelijke oplossing die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het kunstgras is eenvoudig zelf te leggen en natuurlijk kunnen wij alle toebehoren voor het leggen van het kunstgras leveren. Bijvoorbeeld als er regelmatig honden op het gras rennen. Soms is het dan verstandig om de grasmat te verankeren met grondpennen of in te strooien met zand. Verder heeft het kunstgras van Hamat eigenlijk weinig onderhoud nodig. Bij de lange poolhoogtes is af en toe even borstelen met een bezem de beste manier om de grassprieten weer rechtop te laten staan. Vlekken zijn over het algemeen eenvoudig te verwijderen met water en zeep. Kunstgras is ook een ideale oplossing voor mensen met hooikoorts en een heerlijke ondergrond voor kinderen. Met het Hamat kunstgras heeft men alle gemakken en voordelen die men bij kunstgras heeft. Ongeacht de uitvoering of de maatvoering kan men bij Hamat kunstgras rekenen op een uitstekende kwaliteit.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken