Kunstgras steeds beter

Het kopen is een eenmalige aanschaf en gaat jaren mee. Het bestaat nog niet zo lang en heeft zo de afgelopen jaren verschillende ontwikkelingen doormaakt. Waar synthetisch gras of nepgras in het begin stug en hard was komt kunstgras nu op basis van hoe het voelt al een stuk dichter in de buurt van normaal gras, ook zijn er inmiddels een hoop verschillende mogelijkheden in hoe het kunstgrasveld moet voelen, wat van lang en zacht tot hard en kort varieert. De materialen worden steeds beter, verkleuren minder snel en de vezeltechniek is steeds vernuftiger.

Ook het uiterlijk van het gras is in positieve zin veel veranderd, kunstgras is steeds moeilijker van normaal gras te onderscheiden. Door de verbeterde kwaliteit is het gras zowel geschikt om op te spelen (voor kinderen) en om toestellen op te zetten. Ook is het gras sterk genoeg om op te sporten en kan het dus overal voor worden gebruikt. Goedkoop Kunstgras kopen is niet zo moeilijk, het leggen ervan echter ook niet.

Kunstgras is zoals we zien zowel geschikt voor gezinnen met kinderen, als speelgras, als voor decoratieve doelen en is dus misschien ook wat voor jou. Kijk tussen de vele mogelijkheden wat voor jou het meest geschikt is. Bij ons hoeft u niet naar de prijs te kijken, wij zijn een van de goedkoopste in de regio.

Neem contact op voor de scherpste prijs!

Onze merken